Dakisolatie

Dakisolatie

Een dak zonder isolatie verliest erg veel warmte. Let op: bij een meerlaagse woning waar boven niet wordt gestookt verliest ca. de helft minder. Dakisolatie wordt pas de laatste tientallen jaren op een juiste manier toegepast. Bij alle woningen gebouwd voor 1995 zijn slecht geïsoleerd bij de bouw.

Hier is verreweg nog het meeste winst te behalen.

Wat kost dakisolatie?

Dakisolatie kan van binnenuit of van buitenaf. Is er al aan de binnenkant geïsoleerd, kan je niet zomaar aan de buitenkant gaan isoleren en vice versa. Het prijsverschil is behoorlijk.

Bij dakisolatie is het van tevoren van belang om de wensen goed in kaart te brengen. Als we de wensen in kaart hebben kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

Welke stappen nemen voor dakisolatie?

Onze adviseurs kunnen zelf adviseren over de mogelijkheden van binnenuit isoleren. Van buitenaf isoleren laten we graag over aan de dakspecialisten. Wij adviseren ook altijd zoveel mogelijk om kier- en naadloos te isoleren.

Meer informatie over dakisolatie

Bij Isolatie-Expert.nl zorgen wij ervoor dat jij de beste en op maat gemaakte offertes voor bodemisolatie, dakisolatie, vloerisolatie of spouwmuurisolatie in je mailbox krijgt.